Hírlevél
Sikeres hírlevélfeliratkozás
Kérem, adjon meg egy érvényes email címet, fogadja el a feltételeket és töltse ki a CAPTCHA-t.
Vélemények
Komoly kszülék.
Stufe 2021-06-28
Kifogástalan!
Varga Lajos 2021-06-25
Nincs kifogás. Ár/minőség megfelelő és gyors szállítás.
Varga Lajos 2021-05-20
9120
Új
Puro Syrup 25 kg
A Nectar Pure Syrup glükózból és fruktózból álló, magas tápértékű, folyékony cukros méhtakarmány.
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Ennek a terméknek a megvásárlásával 495 hűségpont. A kosárad összesen 495 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 495 Ft.
A Nectar Pure Syrup glükózból és fruktózból álló, magas tápértékű, folyékony cukros méhtakarmány. A szirup használata a méhészetben pótolja a méhek természetes táplálékát azokban az időszakokban, amikor a családnak a legnagyobb szüksége van táplálékforrásra. Nélkülözhetetlen a kaptár táplálékkészletének növeléséhez, a különösen kedvezőtlen éghajlati események kezeléséhez vagy a méhcsaládok fejlettségének, a virágzási időszakokhoz való alakításában. Az Olaszországban, a legszigorúbb eljárási előírások szerint és kiváló alapanyagokból készült Nectar Pure Szirup biztonságos és egészséges táplálék a méhek számára.
Mint a Nectar Line összes terméke, a tiszta szirup Olaszországban készült .
HASZNÁLATI MÓD
A család növekedésének serkentésére a készítményt 20 napig kell beadni, és a következő virágzás előtt 40-45 nappal kezdeni. Ebben az esetben használja az 1:1 hígítást vízzel és adjon be 1-2 litert, szükség szerint heti 1 vagy 2 alkalommal;
Az energikus táplálék biztosítása tavasszal, február/márciustól kezdődően. Ebben az esetben a hígítás 1:1 vízzel;
energiatámogatásként rossz virágzási időszakokban; fehérjeforrással, folyadékkal vagy porral kombinálva;
a méhek télre való felkészüléséhez, augusztus/szeptember hónapokban az állományképződés és a zsírtest helyes fejlődésének elősegítése érdekében. Ebben az esetben a terméket vízzel 2:1 arányban kell hígítani.
MIKOR HASZNÁLJA
A szirupot általában tavasszal és nyáron használják. A használat hónapjai körülbelül a következők:
február, március, április, augusztus, szeptember, október.
A beadás hónapjai a földrajzi területtől, a hőmérséklettől és az éghajlati viszonyoktól, valamint a gazdaság szükségleteitől függően